Paneli

Hladnjače

SENA projektuje, izradjuje i montira hladnjače za skladištenje i rashladu različitih vrsta proizvoda. Hladnjače za voće i povrće, Hladnjača za voće i povrćemesnu industriju, industriju prerade mleka, pekarsku industriju i za sve koji imaju potrebu za industrijskom rashladom se izradjuju prema specifičnim zahtevima investitora, u zavisnosti od vrste proizvoda i tehnologije hladjenja proizvoda. Namenjene su trgovačkim centrima, distributerima, proizvodjačima i preradjivačima.

Izgradnja hladnjače je jedinstven proces, i zato veliku pažnju posvećujemo svim pojedinačnim zahtevima i potrebama investitora. Bez obzira da li je potrebna nadogradnja rashladnih komora na postojeći objekat, ili je potrebna izgradnja od temelja SENA nudi celokupno rešenje, potpuno prilagodjeno vrsti proizvoda, potrebi za hladjenjem i ostalim zahtevima. Naš tim inženjera, koristeći najsavremenija znanja i tehnologije iz oblasti rashlade, softvere za modeliranje, kao i dugogodišnje iskustvo u industriji je odgovoran za izradu projekata.

Hladnjaca sa ULO komoramaHladnjače se projektuju sa tipom, brojem i rasporedom rashladnih komora u zavisnosti od vrste proizvoda koji će se lagerovati, pothladjivati, održavati na odredjenoj temperaturi ili zamrzavati. Tu podrazumevamo plusne, minusne, kombinovane komore, tunele za zamrzavanje i komore sa kontrolisanom atmosferom (ULO komore), kao i logističke zahteve (transportne puteve, utovar, istovar, regalna skladišta, ambalažu…) Kao sastavne delove hladnjača i komora SENA projektuje, proizvodi i ugradjuje rashladne sisteme, hladionička vrata, termoizolacione panele, sanitarne lajsne i ostale komponente vrhunskog kvaliteta, od vodećih svetskih proizvodjača. Po zahtevu investitora obezbedjujemo i ostale pripremne radove pri izgradnji hladnjače, i celokupan projekat realizujemo po principu „ključ u ruke“.

I nakon izgradnje hladnjače Sena brine o potrebama investitora. Obezbedjujemo garanciju na ugradjenje sisteme, proizvode i izvedene radove, kao i servisnu službu koja je na raspolaganju investitorima u svakom trenutku.

Neke od naših referentnih projekata hladnjača možete pogledati u narednom videu.