O nama

 

Politika kvaliteta

ISO 9001 sertifikat  srbOd svog osnivanja SENA se vodi principom ispunjavanja i prevazilaženja očekivanja klijenata. U skladu sa tim ulažemo velike napore u konstantno unapredjenje proizvoda i usluga koje nudimo tržištu, kao i samih procesa unutar kompanije koji će obezbediti očekivani kvalitet. Svoju reputaciju i tržišnu poziciju smo izgradili na poverenju klijenata da ćemo obezbediti proizvode i usluge najvišeg kvaliteta, i da ćemo brinuti o njihovim zahtevima i potrebama tokom celog perioda saradnje.

Sa rastom i razvojem kompanije SENA je prepoznala potrebu za sertifikovanim sistemom upravljanja kvalitetom, koji će biti garant sposobnosti kompanije o ispunjavanju očekivanja i zahteva naših klijenata, dobavljača, zaposlenih i društva u celini. SENA je 29.06.2015 dobila ISO 9001:2008 sertifikat od strane medjunarodne sertifikacione kuće TŰV SŰD.

Naš cilj je da sa svojim kupcima, dobavljačima i društvom uspostavimo dugoročne partnerske odnose, zasnovane na kvalitetu, poštovanju i poverenju, koji će svima pružati neophodnu sigurnost u poslovanju. Odgovornost za sprovodjenje leži kako na rukovodstvu kompanije na čelu sa direktorom g. Draganom Senićem, tako i na svim zaposlenima. Konstantno usavršavanje i obuka zaposlenih je garant dosledne primene i konstantnog unapredjenja sistema menadžmenta kvalitetom prema standardu ISO 9001:2008, i naše sposobnosti da na pravi način i u pravo vreme odgovorimo na sve zahteve klijenata.

Za SENU, dobijanjem sertifikata ISO 9001:2008 od strane TŰV SŰD-a nije stavljena točka na ovaj proces. Posvećeni smo konstantnom unapredjenju procesa, proizvoda i usluga i smatramo da je u uslovima modernog poslovanja to preduslov i garant budućeg uspeha, rasta i razvoja kompanije.

pdfISO 9001:2008 sertifikat - SENA DOO Kragujevac