Rashladni agregati

Rashladni agregati

Sena rashladni agregati se dizajniraju, proizvode i montiraju prema potrebama i specifikacijama klijenata. U zavisnosti od karakteristika proizvoda, kapaciteta, potreba za hladjenjem i ostalih uslova projektni biro dizajnira rashladni agregat.  Sena rashladni agregati namenjeni su za sve temperaturne režime, u komercijalnim i industrijskim rashladnim sistemima.

Najbitnije karakteristike Sena rashladnih agregata:

  • Dizajnirani po meri, prema potrebi i specifikacijama klijenata. Projektovanje rashladnih agregata sprovodi tim iskusnih inženjera.
  • Upotreba najkvalitetnijih komponenti renomiranih proizvodjača i brendova: Copeland™,  Eco™ Luvata™, GVN™, Carel™, Siemens™
  • Bezbednost, pouzdanost i visoka energetska efikasnost
  • Podrška klijentima kroz obezbedjenu garanciju i servis

Winter rashladni agregati

Winter™ je  standardizovana serija rashladnih agregata, dizajniranih za spoljne i unutrašnje instalacije, sa integrisanim vazdušnim kondenzatorom i kontrol panelom. Sve komponente Winter agregata su pažljivo birane, od najpoznatijih svetskih proizvođača, tako da u jednoj celini čine veoma kvalitetan ali i po ceni, veoma konkurentan proizvod.

Koristi se za srednje i minusne temperaturne režime, a veliki izbor modela, od mini agregata malih snaga, pa sve do centrala sa više kompresora, vođenih preciznom automatikom za regulaciju kapaciteta, omogućava kupcu odabir rešenja koje će najbolje zadovoljiti njegove zahteve.

Winter serija agregata je dizajnirana tako da se vrlo lako montira i prilagođava svakoj aplikaciji. Veoma su efikasni, potrošnja energije je svedena na minimum, dok unutrašnja zvučna izolacija omogućava primenu u urbanim sredinama.

Rashladni agregati poseduju CE znak o bezbednosti proizvoda.