Filozofija

Filozofija poslovanja

Misija

Naša misija je da kontinuirano obezbedjujemo najkvalitetnije proizvode i usluge, da kreiramo i realizujemo projekte prema svim zahtevima i potrebama klijenata, i po najvišim standardima u industriji hladjenja. Posvećeni smo kreiranju vrednosti i dugoročnih odnosa sa svim našim partnerima, klijentima, dobavljačima, zaposlenima i zajednicom u kojoj poslujemo.

Vrednosti

Kvalitet: Mi smo potpuno posvećeni vrhunskom kvalitetu svih naših proizvoda, usluga i projekata. Ne pravimo kompromise kad je u pitanju kvalitet. Materijali, komponente i oprema koju koristimo ispunjavaju najviše svetske standarde, i uz stručnost i iskustvo zaposlenih garant su najkvalitetnijih proizvoda i usluga.

Poštovanje: Verujemo u stvaranje vrednosti kroz dugoročne odnose zasnovane na poštovanju, jasnoj komunikaciji i saradnji. Tretiramo sve naše klijente, kupce, dobavljače i zaposlene sa poštovanjem, i vrednujemo njihov doprinos uspehu kompanije.

Efikasnost: Kako bi ispunili ciljeve poslovanja i očekivanja klijenata fokusirani smo na efikasnost na svakom nivou poslovanja i u svakom trenutku. Verujemo da je adekvatna, efikasna upotreba resursa osnova kontinuiranog rasta i razvoja kompanije.

Integritet: Svakog dana pristupamo poslovnim aktivnostima u skladu sa najvišim etičkim normama. Reputaciju smo izgradili na temelju dugoročnih odnosa i poverenja, i svi klijenti,  kupci i dobavljači sa kojima sarađujemo mogu da se oslone na nas.

Ciljevi

  • Rast tržišnog udela na domaćem i regionalnom tržištu, uz održanje liderske pozicije  kako na polju tržišnog udela tako i na polju kvaliteta.
  • Razvoj poslovne saradnje sa inostranim partnerima, posebno u pravcima industrijske kooperacije, transfera tehnologije i znanja, i zajedničkog nastupa na trećim tržištima.
  • Praćenje i implementacija najnovijih tehnologija, metoda i rešenja na polju rashladne tehnike.
  • Proširenje proizvodnog asortimana i kapaciteta.
  • Plasiranje naših proizvoda i usluga na novim, inostranim tržištima.